resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2669
    galatasaray’ın tarihindeki en iyi yabancı stoperlerden biri. bulunduğu duruma çok ama çok üzülüyorum. geçen sene şampiyonluğun icardi ve torreira’dan sonra belki de en büyük mimarı. ben kendisi kadar full konsantre, neredeyse sıfır hatayla oynayan, solid, 1 kere bile sağdan soldan ya da cepheden top sektirmemiş stoper hatırlamıyorum.

    bakın popescu’yu da izledim ki efsanedir ama popescu geldiği ilk yılın ilk yarısı yok edildi bu ülkede. fatih hocanın meşhur ‘pope, şu pasaportunu bi getir hele’ muhabbeti komiktir evet ama bir o kadar da gerçektir zira o kadar kötü oynamıştı.

    ha keza stumpf, ayıboğandı, geçit vermezdi ama ilk 6-7 maçı berbat bireysel hatalarla doluydu.

    song, tomas, ujfaluji. hepsi çok büyük emekler verdiler bu kulübe ama dediğim gibi asla nelsson’un verdiği güveni vermediler. yani belki biraz ujfaluji, inanılmaz bir tecrübeydi, çok büyük karakterdi ama hem hikayesi 1 yıllıktı hem de misal tek ayakta yakalandığı zaman kolay geçilebiliyordu, yaşından dolayı ağırlaşmıştı.

    valla bu saatten sonra okan buruk kendisini belli ki ilk 11 için düşünmüyor. dolayısıyla devre arasında gideceğini düşünüyorum. zira kariyerinde şu ana kadar hep oynamış bir oyuncu, yedek kalmayı kabul etmeyecek ve oynayacağı bir yere gitmek isteyecektir. umarım bu sefer güzel bir fiyata, kiralama formülsüz yolcu ederiz kendisini. zira gerçekten bence yedek kalmayı özellikle bu kulübe verdiklerini düşündüğümde asla hak etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın