resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 767
    eğer transfer ettiğimiz isimlerde ''hazır olma'' konusunda bir sıkıntı varsa şöyle bir şey yapıyorum daha sağlıklı yorumlayabilmek için: kafamda bir aralık belirliyorum, o saate kadar beklentisiz ve eleştirmemeye çalışarak izliyorum. örnek: (bkz: #3460659)

    ndombele'nin hazır gelmediği, fiziksel olarak adaptasyon sürecinde olduğu bariz. niye öyleydi niye böyleydi, onu bilmem. adama bakınca diyorum ki ''bu hemen top oynayamaz.'' dolayısıyla benim kendisine verdiğim süre zaten 2. milli ara sonrasıydı. çünkü belli yani, bu adam bu milli aradan önce gerçekten yararlı oynayacak şekilde 11 başlayacak hale gelemez. bakmayın siz dün akşam* okan buruk kendisini yine oynatmazdı, old trafford dönüşü diye oynattı. bir de ndombele'ye yavaştan mesaj vermek içindi bence.

    şu ana kadar gerçekten verimli olduğu tek kısım, old trafford deplasmanıydı. zaten son bölümde girdi ama orada en azından beklediğimiz şeylerden bir teaser sundu. umarım milli ara sonrası en azından 55-60 dakika gerçekten isminin hakkını verecek duruma gelir.

    zaten tekrar ismini duyurmak istiyorsa galatasaray artık son şans. galatasaray'da da olmazsa 26 yaşında paraşütsüz düşüş başlar. avrupa'nın sıradan takımlarında sıradan bir futbolcu olarak bitirir kariyerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın