resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1023
    hakim ziyech süreci hakkında benim açıklamalardan ve daha sonra etrafata dolaşan "dedikodu" ve duyumlardan çıkardığım şu.

    1. oyuncu başakşehir maçında darbeye bağlı bir sakatlık yaşıyor.
    2. bu sakatlık tam olarak oyuncunun takıma adapte edildiği döneme geliyor. biliyoruz ki belli bir kondisyon eksikliği vardı. ve tereddütler de vardı. üzerine sakatlık eklenmesi risk faktörünü bir kat daha artırdı.
    3. bu iki süreç zaha'nın erkenden sahaya sürülmesinden kaynaklı sürecin yaşanmasından sonra cereyan ediyor. zaha'da çok net biraz daha beklemek gerekiyordu. risk aldık ve riskin ceremesini zaha'nın bir süre daha sahalardan uzak kalmasıyla çektik. belki manu maçında bile olamayacaktı.
    4. tete'den öyle veya böyle aldığımız bir performans var. elimizde yine performans veren barış alper yılmaz var. yine burada değerlendirilebilecek oyuncularımız var.

    durum buyken risk alınmak hiç istenmedi. gerçekten hazır ve sakatlıklardan azade olmadan sahaya atmak, belki de ziyech'ten sezon boyunca yararlanamamak demek olabilirdi.

    hakim ziyech'e çok çok ihtiyacımız var. tıpkı zaha gibi. profil olarak çok ihtiyacımız var.

    umarım bir an önce sahada görürüz. ama hazır olarak. insan harbi harbi merak ediyor çünkü. fiziksel olarak fit olan zaha-icardi-ziyech neler yapar?

    acayip bir üçlü bu. çok acayip bir üçlü.

    milli takımında umarım süre almaz. kusura bakmasın fas falan. oynamasın kardeşim. antrenmanını yaptırsınlar salsınlar.

    not: sahaya atmaktan kasıt antrenmanı kapsıyor yazdıklarımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın