• 4755
    17 eylül 2023 trabzonspor beşiktaş maçı zaten ilk işaretti. kötü bir trabzonspor şov yaparak 3-0 kazandı. başkanlarına göre yüzde 99 şampiyon olacak beşiktaş sahadan silindi.

    27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı kral çıplak dedirtti. 10 tane eksiği olan, 2 kalecisi de olmayan takıma karşı 80. dakikaya 4-0 giriyorsun. tam bir rezalet skor. duruşu olmayan beşiktaş taraftarı güya o maçtan sonra yönetimine istifa diyordu.

    derken ne oldu. 1 ekim 2023 konyaspor beşiktaş maçı oynandı. organize kötülük devreye girdi ve skandal hakem kararlarıyla beşiktaş'a 3 puan hediye edildi. her şey de unutulmuştu. bu maçın arada bahsi geçiyor mu? daha 5 gün oldu oynanalı ama bir allah'ın kulu bile bunu hatırlamaz. çünkü algı operasyonuna göre sorsanız beşiktaş'ı doğruyorlar. galatasaray da ittiriliyor. gerçek ne peki? biri united'i yenecek seviyede. diğeri isviçre köy takımından son 10 dakikada 3 gol yiyecek seviyede.

    bugünlere adım adım facialarla gelen bir takımı sadece galatasaray düşmanlığıyla ayakla tutmaya çalıştılar. sonuç ne, tamamen patladılar. adam olsanız topunuza futbolunuza bakardınız zaten. beter olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın