resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 824
    opsiyonu 7 milyon pounddur. adnan polat seçim öncesi şansal büyüka yla program yapmıştır ve orda söylemiştir. şimdi 7 milyon pound opsiyon demek şu demektir ki. eğer biz 7 milyon pound u bulup teklifi verirsek tottenham kulübünün bunu reddetme şansı yoktur. tabi reddedebilirler ama o zaman da(kulüple yapılan) kira sözleşmesindeki uyuşmazlık mercilerine götürülür konu. bu da büyük ihtimalle ya isviçre mahkemeleri ya da cas tır. orda galatasaray ufak bir tazminat alır.

    kısacası 7 milyon pound luk meblayı görünce almak zorundalar almazlarsa bir sürü hukuki sorun çıkıyor ortaya. galatasaray ın yapmaya çalıştığı ise şu dönemde bu parayı aşağıya çekebilmektir o yüzden pini zahavi( gio nun menejeri) türkiye'ye çağrılmıştır anlaşılan bonservis bedelinden daha düşüğe fiyat çekilebilinir mi diye?

    eğer çekilemezse de merak etmeyin büyük ihtimalle kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatılır gio yine bizde kalır ama kiralık olarak,tabi bu işlemi dünya kupasından önce yaparsak olası bir üstün performanstan sonra üşüşecek büyük kulüplerden de 1 yıllığına uzak durmuş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın