• 255
    henüz zalgris ile oynayarak yola çıktığımız yolculuktaki bayern, manu ve copenhagen ile eşleştiğimiz, 4. torbadan giriş yaptığımız şampiyonlar ligi grubu.

    evet zalgris ile başladığımız, ilk resmi maçımızdı mevcut(23-24) sezondaki. kadro oturmamış istenilen oyun oynanamıyor, maçlar bir şekilde kazanılıyor ama kekremsi tat bırakıyor. zor geçilen bir molde turu ve bitmek tükenmek bilmeyen eleştiriler. bir şekilde son 32 takımın arasında buluyoruz kendimizi ve belki de kağıt üzerindeki en zorlu 2 gruptan birine düşüyoruz. gerçi diğer 3 takım da 4. torbadan galatasaray'ı ne derecede tercih eder bu da ayrı bir tartışma konusu.

    gerçekçi bir hedef koyalım minvalinde çoğu futbolseverin ortak kanısı olan 3.lük koltuğu kestiriliyor. bunun için en önemli maç ise ilk hafta copenhagen maçı. içerde oynadığımız maçta 86. dakikaya kadar 2-0 gerideydik. bugün ise 2 hafta sonunda 4 puanla 2. sıradayız. olayları maç maç ta değil, maç içinde yaşıyoruz resmen. 3. lüğü gözümüze kestirmişken neredeyse 3.lük hayal noktasına gelecekti. şu an ise ilk 2 planı yapar konumdayız. her ne olursa deplasmanda united'ı yendik. istedikleri kadar formsuz olsunlar hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez, değiştiremez. adamların kendi sahnelerinde gösteriyi yapan bizdik. onları seyretmeye gelen binlerce izleyici, onlar yerine bizim şovumuzu izlediler. başladığımız ve geldiğimiz noktaya bakacak olursak, olası bir bayern galibiyeti ile grup liderliğini tartışacak hâle geleceğiz. ligde alınacak muhtemel 21 puanın 19'unu almış, şl'de ilk 2 haftada 4 puan çıkarmış ve her şeye rağmen henüz kapasitesinin çok azını yansıtan güzide bir ekibimiz var. tek üzücü kısım ise 3. ve 4. maçları arka arkaya bayern ile oynayacak olmamız. en kötü durumda 1 puan çıkartmamız gerekiyor ki rahatlamasınlar. bundan sonrası ne getirir bilinmez ama manu galibiyeti sonrası kimlerin kudurduğu çok açık. bakmayın siz onların tarihin en kötü united'ını yendiler yeaaaa tezine. tehlikenin farkındalar er ya da geç onları tatlı uykularından uyandıracak olan tehlikenin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın