resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2627
    milli takıma yanlıyordu aylardır. düşünülmeyince çok sinirlenmiş belli. beşiktaş teknik direktörlüğü söz konusu değil. kulüp antrenörlüğündense turnuva antrenörlüğü kendisi için daha ideal. o da bunun bilincinde. her hafta hazırlan, maça çık, şehir değiştir falan çok zor işler. sergen, futbolculuğundan beridir disiplin ve istikrar sorunu yaşayan biri. futbolu ne kadar bilirse bilsin, ne kadar donanımlı olursa olsun, hiçbir futbol kulübünde 2 sene üst üste başarı yakalayamaz. adamın mayasında bu yok.

    hagi konusunda söyledikleri baya güldürdü bu arada. en iyi yaptığı iş olan freekick kullanmada, hagi topa değsin de kaleye şut atayım diye kullanıyordu seni be sergen. seninle alex’i toplasak yine yetenek, azim ve başarı olarak hagi yapmazsınız. bırak bu işleri allasen.

    onun dışında sergen’i severim. 2001-2002 senesinde özellikle cl maçlarında muazzam oynamıştır, şampiyonluğumuzda da sakatlanıncaya kadarki emekleri çoktur. doğruya doğru muazzam topçuydu ama bu kadar. hagi, alex ve sergen kapışmasında 3.lüğe oynar. kusura bakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın