resim
Didier Claude Deschamps
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fransa
Yaş:55
Uyruk:Fransa
  • 88
    adamın eline bedavadan hayvani bir sağ bek veriyoruz ama o takıma almamayı seçiyor. tam şuursuz. çağırdığı kadroda sağ bek orijinli tek oyuncu olarak 31 yaşındaki jonathan clauss var ki boey'in şu anki formuyla clauss'u karşılaştırmak bile abesle iştigal. bir de son almanya fransa maçında sağ bekte oynattığı pavard var ki pavard aslında stoper ancak dedchamps'ın sadece kendisinin bildiği nedenlerle stoperde değil de sağ bekte forma giyiyor. biz boey'i al direkt 11'e koy demiyoruz ama yedek sağ bek olarak ne diye boey'i cagirmazsın? boey dediğin adam 1.5 yıldır hayvani bir performans ortaya koyuyor ve en son şampiyonlar liginde, hem de old trafford'ta rashford'a, sofian amrabat'a ve manchester'e sağ koridoru dar etmiş bir adam. adam daha rüştünü nasıl ispatlayacak sana?

    elindeki kadro öyle iyi ki herhangi bir teknik direktörle de turnuvalarda final görebilecek kadar güçlü. haliyle alameti farikası inanılmaz kalitesi olan fransa milli takımı sayesinde insanlar sanıyor ki deschamps çok iyi teknik adam falan.

    muhtemelen boey süper ligde forma giydiği için kadroya çağırmıyor, boey en kotu fransa'nın orta sıra takimlarinda falan forma giyse simdiye kadroya çağırmıştı kesin. inanılmaz sığ düşünce yöntemiyle fransa milli takımı gibi son dönemin en kaliteli milli takımını yönetiyor olması çok şaşırtıcı. umarım boey gibi bir oyuncuyu cagirmadigi için işleri hep ters gider.

    umarım boey bu durumdan çok etkilenip gitmek istemez çünkü adam form olarak dünyanın sayılı sağ beklerinden biri şu anda. daha ne yapabilirim ki deyip gitmek isteyebilir. izin vermezsek formu düşebilir, bu da bizim için felaket olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın