• 1087
    ingiltere premier lig izleyicisi olan herkesin bilmiş olduğu; üst düzey mücadeleyi düşler tiyatrosu, old trafford stadyumunda manchester united'a karşı gösterip karşılaşma sonucunda galip gelebilmek ve bunu avrupa'nın en üst düzey ligi olan şampiyonlar liginde maç içerisinde iki defa skor olarak geri düştükten sonra yapabilmek en çok da bize yakışabilecek tür de bir hareket. teşekkürler cimbom.

    rakip manchester united'ın ilk on bir kadro kalitesi olarak galatasaray dan aşağı bir durum da olması ve bunun olmasını sağlayan yönetim kuruluna, kadronun maç içerisinde sahaya yansıyan oyun mantalitesi adına teknik direktörlük koltuğunda oturan kıymetli okan buruk hocamıza, bu galibiyetin en büyük mimarı olan aslanlar gibi dişe diş mücadale gösteren pek değerli galatasaray futbol takımı oyuncularımıza ve 70 bin kişilik stadı 90 dakika boyunca inleten adeta bizim futbolcularımıza itici güç olup şımarık ingiliz taraftarını susturmuş büyük galatasaray taraftarına tek tek teşekkür ediyorum.

    futbol bu sonuçta. futbol 'an'ların oyunu. rakibimizi yendiğimiz gibi yenilebilirdik de. oyun içerisinde geliştirmemiz gereken saha içi dizilimi ve oyun aklı bölümlerinde kendimizi geliştirmemiz gereken yerleri iyi çalışıp, ileri ki maçlar içinde bunları tekrarlamamak gerekiyor. bizi uyuttukları ve hızlı oldukları bir kaç pozisyon yaşadık kalemizde. bunları teknik heyetin mutlaka üzerinde durup değerlendirme yapılması gereken konular. galibiyet güzel ama işin gerçeklik bölümünde henüz grupta ikinci maçlar oynanmış önümüzde ise daha dört maçlık bir kısım daha bulunuyor.

    bu güzel karşılaşma en nihayetinde tarihi başarılar ile dolu olan kulübümüz galatasaray'ın unutulmayacak maçlar listesine kafadan giriş yaparak daha sonraları çok defa anlatacağımız güzel bir galibiyet oldu. bunun keyfini yaşamayı da elbet de fazlası ile hakkediyoruz.

    unutmadan şunu da belirtmek gerekir ki;

    (bkz: icardi zoru sever ;))
App Store'dan indirin Google Play'den alın