resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8163
    geçen sezon da takımın uyumlanması ve oturması biraz uzun sürmüştü. o sırada gomis'le yarışta kalırken, dünya kupası arasından önceki 7-0'lık başakşehir maçı ve dk sonrasında kaldığı yerden devam eden performans, bize bir sezonda üst üste maç kazanma rekoru kırdırmış ve bizi puan olarak olmasa bile psikolojik olarak ezici bir şampiyonluğa götürmüştü.

    bu noktada, iç yüzünü bilmediğimiz bir yapıyı, mümkün olan en iyi fikirler ve gözlemlerle değerlendirdiği, bu konuda mahir olduğu artık su götürmez biz gerçek.

    açıkçası, benim için bunun bir kanıtı da, birkaç haftadır kaan ayhan'ın diri ve ne yaptığını bilen görüntüsünün yanında hırslı ve inatçı oyununu kullanmamız gerektiğiydi. hoca, bunu kaçırmadı ve manchester'da* hem kendi oyunumuzu oynamaya çalışıp hem de united'ı durdurma anahtarı olarak kaan ayhan'ı çok iyi kullandı. kendisini adaletli forma dağıtımı ve bunu yaparken takım oyununa verdiği katkı sebebiyle tebrik ediyorum.

    önümüzde hala zor maçlar var. özellikle, bayern'e karşı iki maç oynayacağımız için, 1.5 yıldır kaybetme alışkanlığı pek olmayan bir takım olarak, yaşayabileceğimiz potansiyel demoralizasyonları da düşünüp kendisine desteği kesmemeli ve izleyici olarak, her konuda her an fikir beyan etme hastalığımızın sosyal medya aracılığıyla nasıl çığa dönüştüğünü unutmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın