resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8162
    okan hoca'nın bu performansı beni çok mutlu etse de bir yandan da üzüntülere gark etti. daha düşük bütçeli bir takımla üst düzey premier lig takımını mağlup ederseniz ve bunu iki sefer yaparsanız bence bulunduğunuz konumdan bir ada takımına gitmeniz işten bile değildir.

    bu sıçramayı türkiye liginden premier lig'e aynı şekide yapan teknik direktör slaven bilic'ti. kendisi beşiktaş'ın düşük bütçeli kadrosu ile tottenham, arsenal ve liverpool karşısında göstermiş olduğu mükemmel performanslar ile west ham'ın menajeri olmuştu. aslında west ham'da da harika bir ilk sezon geçirip ligi 7. sırada tamamlamıştı. ardından west bromvich ve watford menajerliği de kariyerinde vardır.

    ben okan hoca'nın içerdeki manchester maçında da olumlu bir performans sergileyeceğini ve bu grubu ilk ikide bitirmemizi sağlayacağını düşünüyorum. bununla birlikte sergilemiş olduğu prese dayalı taktik ile premier lig'e çok uygun olması; hem soyunma odası başarısı hem de teknik tarzı ile seneye onu adada göreceğimizi düşünüyorum. ayrıca ange postecoglou'nun olumlu performansının okan buruk'un ingiliz takımlar tarafından denenmesinin önünü açacaktır. celtic ve galatasaray avrupa'da hemen hemen aynı algı seviyesinde olan takımlarken yunanistan ve türkiye'de eş değer futbol ülkeleri olmasalar da futbol iklimi bakımından benzer atmosferler.

    eğer bu veriler ışığında hocamızın bir everton fc, bir crystal palace yapması konusunda önünde herhangi bir engel bulunmuyor. umarım kendisinin yolu ve bahtı açık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın