• 27
    icardi penaltı kaçırdıktan sonra "daha pozisyon buluruz, casemiro atıldı rakip on kişi, savunmada dikkat edelim gol pozisyonu buluruz!" demiş spiker. yerine başkası olsa o an ya "inanamıyorum" diye mod düşürür ya da old trafford'da beraberliğin çok iyi sonuç olacağından bahsedip kendini ve ekran başındakileri avutmaya çalışırdı. ama bu adam ne mod düşürdü ne de beraberlikle avundu, galibiyet istedi ve galibiyet golünü müthiş bir coşkuyla anlattı.

    büyük işler başarmak için büyük hedefler şarttır. bir yerde herhangi bir şeyle "avunma" durumu varsa büyük işler orda başarılamaz. galatasaray'ın avrupa'da sahip olması gereken vizyon "dışarda beraberlik iyi sonuç, içerde zorlarız" gibisinden olmamalı kesinlikle. aynı bu arkadaş gibi old trafford'da da olsan gol bulacağını, öne geçip maçı kazanacağını düşünmelisin. misal bayern maçına "bayern'den puan almak çok iyi olur" diye değil bayern'i yeneceğiz diye çıkmalıyız. gruptan çıkmak için ikincilik kovalamak değil bize yakışan. "biz burdan lider çıkarız." diye düşüneceğiz.

    elbette realite diye bir şey var, bunlar belki de imkansız olaylar fakat işlere bu açıdan bakmazsak boşuna oynuyoruz demektir. bir gün bu takım şampiyonlar ligi kupasını kaldıracaksa, kesinlikle bahsettiğim vizyon bunu başaracak. bu sene belki de gruptan lider çıkıp, kupayı almamız imkansız fakat en azından bunu hedefleyeceğiz ve deneyeceğiz. bu motivasyonla sahada olacağız. baktık olmuyor seneye daha güçlü gidip yine aynı şeyi deneyeceğiz. böyle böyle zaman içinde tarihte ilk kez yarı finale çıkan da oluruz, finale çıkan da oluruz, kupayı da alırız. yeter ki camia bunu ortak hedef belirlesin ve yönetimler, hocalar değişse de amaç ve vizyon belli olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın