resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2735
    kontrata gelince 3 milyon eurolara imza atmak güzel tabi, eğer o 3 milyon euro’yu ne karşılığı aldığını hatırlama zahmetine katlanmıyorsan hakarete varan eleştirileri yadırgamamak gerek. kerem’in ipe gönderildiği yerde sergio efendi’ye ölene kadar mokoko ben size diyim.

    çalıştığım şirket eğer verdiğim hizmetten memnun değilse, müşteriler benden şikayetçi ise, kendimi işime vermediğimi görür ise, süresiz kontratım olmasına rağmen beni çalıştığım yıl çarpı bir maaş tazminatla işten atıp çıkıp arkasına bakmadan devam edebiliyor.

    suçu kontratı yapanlara atıp olayı kapatmak işin kolayı bence. herhangi bir ligde herhangi bir takımla futbolcu olarak kontrat yapıyorsan 90 dakika diri bir şekilde oynayacak fizik kalitede (sakatlıklar vs hariç) olacaksın, maçta herkes ne kadar mücadele ediyorsa en az sen de edeceksin ya da şapkadan tavşan çıkaracaksın yeteneğini kullanıp. hiçbir takım sporcusu, hiçbir maçta (hele ki bir de sonradan girmişse) az koşma, tembel pas atma, rakip kovalamama lüksüne sahip olamaz. bütün kurallar tamamen futbolcuyu koruyunca kariyer hedefi olmayan oyuncular kulüpleri sömürür oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın