• 239
    kopenhag ve manu berabere kalır, bayern bize karşı sahamızda puan kaybederse gruptan çıkmak için ciddi avantaj elde edeceğiz. bana kalırsa en az hazır takım biziz. zaha %50sinde bile değil, sanchez henüz 5 maça bile çıkmadı, ndombele henüz yok hükmünde, ziyech sakat, icardi kalitesiyle göze batmıyor ama fiziken o da %50’sinde anca vardır.

    yani zaman bence bizim yararımıza işlemekte. hazır bir ndombele, zaha ve icardi ile bu takımın çehresi çok değişir. daha ziyech gibi bir adam var ki şu an bayern’de de manu’da da kadroda istenecek bir isim. daha sanchez takıma alışacak ve yitirdiği özgüvenini tazeleyecek. sanchez hala daha eski zamanlarından uzakta. daha da iyi olacaktır yabana atılacak birisi değil. bir zamanlar geleceğin sayılı stoperlerinden olabileceği düşünülüyordu.

    ayrıca takımımızın 11’inde büyük değişikliklere gidildi. taktik anlamda da gelişme illa ki olacaktır. konsantre olmalı geçen iki maçtaki gibi rakibe goller hediye etmemeli, bulduğumuz fırsatların değerini bilip rakibin 10 kere gelse 10’unu atacağı golleri bizim de artık kaçırmamamız gerek. şampiyonlar ligi takımı bulduğunu atar ve kolay goller yemez bunun farkında olmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın