• 1343
    tarihin en kötü manchester'ı değil, premier lig tarihinde en kötü başlangıç yaptıkları sezon. yoksa takım kadro kalitesi elit seviyede ve bundan düşük pek çok kadrosu oldu united'ın. 3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçını kazanınca kasten böyle bir anlam kayması yapıyor medya, sosyal medya ve rakip troller.

    biz alıştık ama; manchester'ı yeniyoruz "tarihin en kötü manchester'ı" oluyor, istanbulspor'u yeniyoruz "ligin en zayıf takımı" oluyor, ankaragücü'nü yeniyoruz "aslında ligin en zayıf takımı buymuş" oluyor... sırada "ligin öz en zayıf takımı antalyaspor" ve "tarihin en kötü beşiktaş'ı" var. umarım bayern'e de bir kalıp bulup daha da komik duruma düşmezler.

    edit. bu arada da adını bakmadan söyleyemeyecekleri takımları, başakşehir'i, rizespor'u falan yenen fenerbahçe için de "allahım biz neler izliyoruz" "premier lige koyun bizi" falan diye yorum yapıyorlar.* ya nasıl oluyor da 30 yılda bir gram akıllanmıyorlar aklım almıyor. neyse böyle daha keyifli oluyor, 'tamam tamam bizle maç yapsanız 3 de averaj verseniz yine yenersiniz, tamam, sizsiniz'.
App Store'dan indirin Google Play'den alın