resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6525
    old trafford'da dolu seyirciler önünde bir şampiyonlar ligi akşamı manchester united'a tıklamış aslan parçası. hayatımda kerem kadar savunduğum başka bir futbolcu olmadı. kötü oynadığı her maç 1 numaralı neferi ben olmak istiyorum. kötü oynadığı, sırıttığı zamanlar oluyor. ama taraftarın kendisini stres atma yeri olarak görmesini asla kabullenmeyeceğim.

    hep kendini geliştirdi. daha şimdiden 9 gol katkısı verdi. maç kendisi için ne kadar kötü geçerse geçsin sürekli deniyor ve asla korkmadan, hata yaparım çekincesi olmadan devam ediyor buna. mental gücü ve verdiği psikolojik savaşı verebilecek futbolcu sayısı o kadar az ki. 4-5 top kaybı yapınca 3 ekim 2023 manchester united maçında tete'nin yaptığı gibi toptan saklansa ve basite kaçsa muhtemelen değere binerdi sözlükte. ama o kaçmadı denemeye devam etti, atması gereken hiçbir koşuyu üşenmeyip attı ve sonunda golünü buldu.

    sen pes etmemenin ve zorbalığa karşı savaşın sembolüsün kerem. her geçen maç daha da büyüyorsun gözümde. sürekli kendini geliştirdiğini biliyor ve prime 27-28 yaşlarında nasıl bir futbolcu olduğunu izlemeyi iple çekiyorum. aslanım benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın