resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8137
    cikarttigi ilk 11, oyuna hamleleri, ve oyuncu degisiklikleri taktikleri vs. elestirilse de bir gercek var o da okan hoca bu takima takim olmayi, butunlugu ogretmis. takimdaki herkes yedekten girse de oyundan ciksa da sonuna kadar mucadele ediyor. kimse niye ben ciktim diye ya da ben nasil ilk 11 baslamam diye takima kusmuyor.

    dusunun, old trafford’da 17. dakikada 1-0 geriye dusuyorsun diyorsun bari 3-4 yemeden bitirelim sonra bir bakiyorsun ki disiplinden kopmadan oyunu birakmadan bir kac dakika sonra hop beraberligi yakalamissin. sonra yetmiyor adamlar baskiyla beraber 2-1 yapiyor hem de 60. dakikada ama sen yine hop 2. atiyorsun ve tekrar maca ortaksin. sonra o da yetmiyor bir penalti avans verip dalga gecer gibi 3-2 yapip maci bitiriyorsun.

    her sporda sans faktoru vardir. futbolda da sans bazen vurdugun sutun 7-11 kalede diregi ve kaleciyi gecip aglara girmesidir. girmezse istersen yuz tane pozisyona gir, arka arkaya 200 pas yap, yuzde 90 top oynama oranina sahip ol gunun sonunda kaybeden sen olursun. molde maclarinda resmen bal banyosu yapmis gibiydik. adamlar oynadi biz attik. ama kophenag macinda da biz dunyalari kacirdik adamlar 2 geldi ikiside gol oldu. beraberligi zor kurtardik. ankaragucu maci keza ayni, neredeyse puan birakiyorduk. ama sans yaninda olsa da olmasa da takim birlik olduysa kurtulusun olmaz. bu mac kazanamazsin ama diger 5 macini kazanirsin. bugun de sans bizim yanimizdaydi. manchester sagli sollu geldi ama golleri atan biz olduk.

    okan hocanin burada takima kattigi en buyuk yarar takimin sartlar ne olursa olsun, skor kac kac olursa olsun takimimizin oyundan kopmamasi oldu. futbolcu degil denilen boey’den elit bir sagbek cikardi, bal yapamayan ari denilen kerem’den neredeyse bir arda turan yaratacak, bize gelmeden once golden cok skandallarla gundeme gelen icardi artik golleriyle avrupa basininda yer aliyor. 36 yasindaki mertens 80 dakika da oyunda kalsa, 75’te de girse haril haril kosuyor birsey yapmaya calisiyor. ziyech gelir gelmez goller atmaya basladi. davinson sanchez 4 hafta once geldi hemen old trafford’da premier lig takimina karsi iki asist yapti. hatta yetmedi apo ile hemen uyum saglamaya basladi.

    o yuzden okan hocanin en onemli ozelligi yerli-yabanci ayrimi yapmadan oyuncuya takmadan her oyuncudan yuzde yuze yakin verim alabilmesi. o yuzden bir maci kazanamazsa onumuzdeki 4 macla bunun telafisini yapabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın