• 75
    ''çöp oğlu çöp takım premier lige bile yeni çıkan takımlardan 3-4 tane yiyorlar bi zahmet gs’yi de yenemesinler bu defansla.

    yarın biz maça çıksak bizde rezil ederiz bunları o kaleciyle. yendik diye avrupa fatihi triplerine girmelerine öyle böyle patlamadım tarihin en kötü manu’su budur.''

    dediğim gibi oldu. galatasaray kazanırsa bi zahmet kötü manchester'i yenin diye fenerliler küçümseyecek diye. kendi sözlüklerinde böyle takılıyorlar. tam bir akıl tutulması yaşıyorlar. gerçekten bu kadar aptal bir topluluk bunlar. ya hani tamam aptal olursun iq düşüklüğü olur eyvallahta bunlarınki bambaşka seviye abi. sen 18 yıldır ucl'nin kapısına girememişsin. 10 yıldır ligde şampiyon olamayip ezeli rakibinden fark üstüne fark yemeye devam ediyorsun kupa sayısında. 2011 de şike yaptın. sahte 5 yıldız logo kullandın. çıktığın her finali kaybettin. sırf kaybediyorsun diye putin tezahuratı yaptınız. drogba'ya zokora'ya ırkçılık yaptınız. sen her türlü pisliği ırkçılığı rezilliği rüsvaylığı yap gel galatasaray'ın galibiyetine laf at. allah belalarını vermeye devam edecek. veriyor da zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın