resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2756
    kendisi sene başında önce ciddi bir sakatlık geçirip düzgün bir sezon öncesi kampı yapamadığı ve sonrasında sakatlığını atlatıp her maçta neredeyse 90 dakika oynadığı maçların üzerine gelen bir pl takımı deplasmanına 60 dakika dayanabilmiştir sadece. yorgunluktan başka bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.

    ayrıca yukarıda bir başka arkadaş da yazmış, iki 6 numaralı sistemde ilk kez oynadı ve bence galatasaray’a geldiğinden beri en kötü maçıydı. zaten arsenal’den ayrılma sebebi de unai emery’in merkezde iki 6 numaralı sistemiydi. bu adam 6 numarayı tek başına oynadığı zaman farkını gösteriyor. zaten 8 değil 6 oynamak istiyor ve bunu gelirken de anlatmıştı bir röportajında. pres zamanlamasının kusursuza yakın olması, kendisini önde kullanacağımız anlamına gelmemeli. bizim ne yapıp edip ndombele’yi hazır hale getirerek 11’e monte etmemiz gerekiyor. kaan ayhan da torreira yorulduğu zaman devreye girecek.

    merkezde oluşturulacak torreira-ndombele ikilisi, bu kulüpte çok uzun zamandır olmayan, yüksek kalitede bir ikili olacak. şampiyonlar ligi grubundan çıkma anahtarımız da biraz bu ikiliye ve sol bekte yaşadığımız problemi ne kadar azaltabileceğimize bakar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın