resim
Yasin Sülün
Görev:Gençlik Gelişim Bölüm Müdürü
Takım:Beşiktaş
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
  • 8
    türk basınının kıyaslama aşkının çürük meyvesi. bu boktan tanımdan sonra sadede gelirsek; kariyeri boyunca sergen yalçın adını sırtında taşıdı. hep ikinci bir şahısla anılmak, senden bahsedilirken bile ikinci planda kalmak nasıl iğrenç bir duygu olabileceğini az çok kestirebiliyorum. bu adamsa bunu birebir yaşadı.

    arda turan malumunuz hep gündemde ve bu kıyaslamaların odak noktası. uzatmaya gerek yok, heryerde yazılıp çizildi zaten. ancak bu kıyaslamaların da bir namusu olmalı. tarih dersinde hepimiz olayları gerçekleştiği zamana göre yargılamak gerektiği cümlesini duyduk. futbola bakışın bambaşka olduğu zamanda, kitleleri galatasaraylı yapan adamla kıyaslamak nasıl bir mantık ürünüdür. keza alex. kendisi tek laf etmemişken sadece türk basını hagi ile mukayese ettiği için resmen galatasaray taraftarı olarak adamı mundar ettik. oysaki adam rakibin son 2 şampiyonluğudur. yakın zamanda aynı şeyler emrelerin, serdarların başına da gelecek. daha bilumum futbolcuyla kıyaslanan arda ile kıyaslanmaya başlanacaklar.

    bizdeki bu kıyaslama hastalığının temelinde anne-babalar yatıyor. vallahi bak. doğumdan başlar ölene kadar devam eder bu kısır döngü.

    -oğlum mert baba de hadi oğlum, bak alperen bebek baba demiş hadi.
    -niye konuşmuyor bu bebek, biz nerde yanlış yaptık hanım.

    -oğlum mert bak alperen satürn üniversitesi uzay mühendisliğini kazanmış, sense zorla girdin şu boktan fakülteye anasını satayım. biz nerde yanlış yaptık hanım.

    sonra alperen'in işiyle kıyaslanırsın, eviyle kıyaslanırsın böyle uzar bu. işte yasin sülün bu mert'tir hacı. biz nerde yanlış yaptık hanım.

    alperen'in de amına koyayım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın