resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Tottenham
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 666
    ta lyon zamanlarindan beri ayni kalinlikta, tam olarak vucut tipini tanimlayan bir kelime bulamasam da "etli" diyebilecegimiz bir sporcu. yani brezilya rio karnavallarinda gördugumuz kasli ama iri duran kadinlar gibi bacaklari kalin ve kalcasi buyuk bir oyuncu. bu adam yillardir böyle. o yuzden kilolu vs. diye konusmanin hicbir anlami yok, adamin tipi bu. tipki gomis'in götu gibi kas, yag degil.

    yillardir en prime zamanlarinda bile ayni fizikte olan ziyech icin sinek siklet diye burada bir suru elestiri yapildiginda adam sahaya ciktiginda neler yapabilecegini göstermedi mi? herkes bir umut baglamadi mi? ya artik vucut kitlesine termal kameralarla bakilip, sakatligindan tut, tum fiziki gucunu ortaya döken sistemler varken, teknik ekip de bu sistemler sayesinde raporun en kallavisi varken neden sözluk ahalisi tarafindan hala adamin videosuna, fotosuna bakarak bedensel fal bakiliyor anlamis degilim. vucudunda gram yag olmayan vucut gelistiricileri rahat kiyafetler giydiginde baya baya sisman görunuyor. rahat kiyafet giyen bir mma döguscusune baktiginizda 2 tokatta indiririm bunda ne var diyorsunuz, adam ustunu cikarip ringe ciktiginda dilim dilim baya kasli bir bedene sahip oldugunu göruyorsunuz.

    ndombele ne yapsin yahu? cikarip ustunu alin buna konusun mu desin? ayni muhabbet icardi icin de yapiliyor mesela. ıcardi'nin de beli kalin bir fizik yapisi var. hic öyle ronaldo gibi dilim dilim her kas kutlesini parmakla tek tek sayacak halde olmadi. adamlarin fizigi futbol oynamaya musait oldugu surece ne sorun var anlamiyorum. sabah pide, öglen hambuger, aksam lahmacun gömen adamlar videodan fal bakiyor arkadas. götu göbegi bi tarafa gitmis, muhtelemen gizli seker hastasi youtube yorumculari, yayinda sekerli kola icerken "ndombele sisman yeaa" diyor. nelson geldiginde "uflesen ucar bu" yorumlari hala duruyor, acip okuyun. bos yapmayi severiz biz.

    hani yillarini spora vermis, butun gun sporla ugrasan, sporcu sagligi ustunde uzman bir ekip ndombele hakkinda fikir sahibi degil ama yorumcular sahip. ndombele gibi oyuncular futbolcu olmak icin varlar, böyle olmasalardi bu seviyelere zaten gelemezlerdi. demekki belli bir klasa ve futbol yetenegine sahipler. ben size vucudu dilim dilim olup da bok gibi topcu olan bir suru isim bkz'i veririm.

    elestirdiginiz her oyuncu öyle veya böyle size "bi sus yahu" dedirtecek kesitler sundu aldiklari sure icerisinde. ndombele de susturacaktir merak etmeyin. ha hazir ortam musaitken vakit gecsin diye bos yapacaksaniz keyfiniz bilir. geldiginde ben dahil "icardi ne alaka, yatmaya gelmistir" diye dusundugumuz adam, bugun ulkenin ask cocugu oldu.

    salin su adamin yakasini artik. hazir oldugunda oynar, hazir olmazsa da kendi bilir. tapusu bizde degil zaten ama ndombele bu, isme bak isme. ndombele galatasaray antrenmanina cikiyor. zaten hazir, fit, makine gibi bir ndombele'yi islak ruyanda bile göremezdin. hazir firsat dogmus, takima katmissin. tutturursan elinde 65 milyon euro'luk daha 26 yasinda bir yildiz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın