resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Tottenham
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 659
    galatasaray futbol takımı oyuncusu. tabii ki herkesin düşüncesi kendisine göre özel ve önemlidir ama futbol konusunda konuşuyorsak ve günümüzdeki dünya ve avrupa futbolu özeline kadar iniyorsak, orta saha ve çevresi oyuncularının çok net şekilde altın değerinde olduğunu biliyor olmamız lazım. ndombele bunlardan biri. o çok heveslenen gedson'un oynayamadığı maçlarda bu adam oynuyordu. tamam birtakım problemleri olabilir, bunlar aşılamayacak şeyler değil. içindeki cevheri çıkarması için bir miktar ittirilmesi gerekiyorsa, burada taraftara da iş düşüyor, nasıl ki icardi, zaha, ziyech vb adamlar için de aynı şeyler yapıldıysa, bu adam için de aynı şeyler doğrudan yapılabilir.

    zor olan birini kazanmak. bunu başarmamız gerekiyor, sonrasında verebileceği şeyleri izleyenler "tüh keşke demeseydim" diyeceklerdir. ndiaye'nin cirit attığı bir ortamda kendisi takımı alır bilmem nereye götürür, sonrasında vay be adama bak, der dururuz.

    ndombele hiçbir zaman ince bir adam olmadı, hep balık etliydi, sükse yaptığı fransa dönemini izleyenler bilir. geçen biri yazmıştı, yalpalıyor diye, tam olarak öyle işte. düşürülemez mi? toreira gibi en çok faul alacak adamların başında geliyor. topu ileri taşımaya başladığında kaç kişinin önünde olduğunun hiçbir önemi kalmıyor.

    sadece destek olup, ittirirsek, olabilecekler inanılmaz seviyelere çıkacaktır. kendisine inanıyorum, olmasa bile arma göğsünde olduğu müddetçe destek vermeye şahsım adına devam edicem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın