• 136
    gittikçe artan bir form durumumuz var, ve bence bu çok sağlıklı bir ilerleyiş bizim adımıza. keşke sezon başı kayseri ve kopenhag maçlarından da galibiyetle ayrılabilseydik ama kısmet.
    öte yandan, isterse sezona 7/7 mağlubiyetle başlasın, manu manu'dur. ve şimdiden belirtmekte fayda var ki bu maçta alacağımız bir mağlubiyet dünyanın en doğal sonuçlarından biri olur. bunu derken gidip paşa paşa yenilip gelelim o zaman değil mevzu, elbette elimizden gelenin azamisini yapmalıyız.
    lakin, rakip formsuz, x oyuncusu sakat, y oyuncusu mahkemelik, z oyuncusunda kaotik durumlar var .....vs. diyerek maçı sanki alelade bir avrupa takımıyla maç yapıyormuşçasına gereksiz bir beklentiye sokarak izlemek, olabilecek aksi bir durumda modumuzu ciddi düşürür ve hafta sonu oynanacak lig maçımızı da tehlikeye atar.
    futbol en az fizik güç - kondüsyon olduğu kadar moral - motivasyon ve psikoloji işi biraz da. bu nedenle mod düşüklüğü ligi tehlikeye atmak olur, ki bu sezon ligdeki takımların durumları malum (bkz: fenerbahçe'nin maçları) , puan kayıplarının telafisi hiç olmadığı kadar zor, bu nedenle rakibi derbilerde alaşağı edebilecek puan menzilinde tutmamız önemli.

    özetle, umarım iyi bir sonuç alırız, ha, diyelim alamadık ve yenildik, bunu hazmederek yolumuza devam edebilmeliyiz, orada takılıp takılmamalıyız, taraftar olarak ligin gidişatını tehlikeye atacak şekilde oyuncuları demotive edecek eylem ve söylemlerden kaçınmalıyız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın