resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8033
    galatasaray futbol takımı teknik direktörü. hocayı seviyorum, beğeniyorum, destekliyorum. irfan hoca da dahil olmak üzere. hoca oyuna kafa yoruyor, güzelleştirmeye çalışıyor, futbolu seviyor, oyuncularını seviyor. bende kendisini seviyorum, destekliyorum, yanında arkasında yer alıyorum. helal olsun sana hoca.

    hoca her maç deniyor, çıtayı yükseltmeye çalışıyor. deplasman iç saha dinlemiyor. aklındaki ortaya koyuyor. bizim gözümüzle oyunun okunması bir yere kadar, kendisi ve ekibinin oyunu ve oyuncuları okuması arasında dağlar kadar fark var.

    hocanın dokunuşları, oyun görüşü oturdukça rakipleri çok daha fazla boğmaya devam edicez. oyun kurulumunda beklerin çizgiye basması, atağa çıkarken, beklerin içe devrilip kanada alan açmaları, bunun sağ tarafta farklı sol da farklı cereyan etmesi, kanatların oldukça efektif kullanılması, önde baskı, ribaundların hızlı alınması, yer yer güçlü presler, dün akşam özelinde kerem'in pozisyon bilgisi eksikliği sebebiyle muhtemelen, ceza sahası önünden ziyade kanatlara akışımız, ceza sahası atraksiyonları oranlarının büyümesi. kaliteli ayakların artmasından sonra bu oranın daha da büyüyecek olması.

    daha da önemlisi demirbay ve boey'i hücum aksiyonlarının içine aldı hoca. demirbay'ın ve boey'in son maçlarda attığı veya kaçırdıkları goller. bunların tamamı hocanın aksiyon planı içinde. boey'in patlaması şahsi ve takım savunmasındaydı. fakat boey son 3 maçtır doğrudan ofansif anlamda çok sürpriz işler çıkarmaya başladı. buna angelino'yu da ekleyeceksiniz ve o zaman elde hücum organizasyonu çok daha çeşitli bir takım halini alıcaz. inşallah.

    hülasa; hoca takıma dokunmaya, verim almaya, oynayanla oynamayanla birlikte "hazır" bir takım oluşturmaya devam ediyor. tandem değişiyor ama verimlilik düşmüyor. oyuncular küsmüyorlar, nazar değmesin inşallah.

    bize düşen destek olmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın