• 485
    sanırım sezonun en baskın maçını oynadık. maçın ilk 15 dakikasında bir gol bulabilsek muhtemelen maç 5-0 gibi bir skorla bitecekti. ilk yarıda golü bulamayınca ikinci yarıda tüm takım atak yaparken golü kalemizede gördük. zaten ankaragücü'nün morutan'ın orta şut karışımı vuruşu dışındaki tek pozisyonuydu gol pozisyonu. bunun dışında topu hiç rakibe vermedik. kaptırdığımız her topu çok ama çok kısa süre içerisinde kaptık. bolca pozisyona girdik, şut çektik. özellikle ankaragücü kalecisi bahadır güngördü de kariyer maçını oynadı. hem şansız hem de beceriksizdik ama geri düştüğümüz bir maçı rahatlıkla kazanmasını bildik. ayrıca bu sezon lig'te ilk kez geri düştük. takımın hızlı reaksiyonu çok önemliydi.

    nerdeyse %70 topa oynamışız; 36 şut çekmişiz, 13'ü kaleyi bulmuş, 8'i defanstan dönmüş, 1'i direkten dönmüş ve 15'i isabetsiz olmuş. attığımız 2 gol dışında kaçan net pozisyonumuz tam tamına 5. rakip ceza sahasında tam 53 kere topla buluşmuşuz.

    maçın istatistikleri: https://gss.gs/3zT.png
    bu da birkaç hafta önce oynanan 3 eylül 2023 ankaragücü fenerbahçe maçı'nın istatistikleri: https://gss.gs/V5t.png

    kıyas açısından fikir verebilir.

    sonuç olarak bu haftaları kayıpsız geçmek çok önemli ve ilk haftadaki kayseri deplasmanı dışında da henüz hazır olmadığımız bu evrede iş kazası yaşamadan yolumuza devam ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın