• 1313
    nasıl bizim oyuncularımız, taraftarımız teknik ekibimiz ve camiamız şampiyonlar ligine farklı bir gözle bakıyorsa united da öyle bakıyor. kurada eşleştiğimizden beri lig ve bayern maçlarını izledim. arada siyah ve beyaz kadar fark var diyebilirim.

    oyuncuların şampiyonlar ligine farklı bir motivasyonla çıktıkları ve belki de kendi piyasaları açısından da yüzde yüzleriyle oynadığı ortada. son palace maçını da kaybetmelerinin ardından bizim maçımız adamlar için net bir hedef haline geldi. hem gruptan çıkmaları için 3 puana hem de evlerinde oynayacakları bir şampiyonlar ligi maçı galibiyetinin prestijine ihtiyaçları var.

    yani united açısından da bizim maçımız sezonun geri kalanı için önemli. olası bir puan kaybında veya mağlubiyette grubun en aşağısında kalacaklar. ligde zaten zirveye oynama umutları yok. bizim maçı çıkış maçı olarak görmelerini bekliyorum. bu yüzden klişe tabirle haddimizi bilerek oynamalı ve rakibin hata yapmasını sabırla beklemeliyiz. çok sakar bir takım united en çok ihtiyacımız olan şeyler sabır, konsantrasyon ve biraz da şans. kesinlikle kolay bir maç olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın