• 56
    ligde bu sezon ilk defa ciddi bir ekiple oynayacağız.

    lig kalitesi malum, 30 maç kazanmak lazım. rakibin en önemli silâhı ali sowe yok. bu bizim için ciddi bir avantaj. ancak geride kalan haftalarda içerideki trabzon maçı hariç güzel bir futbol izlemedik. rakipler kolay olduğu için kayseri hariç kazasız geldik. bugün karşımızda ne istanbulspor kadar güçsüz ne de başakşehir kadar yumuşak bir takım olacak.

    istekli olursak bu maç zaten kolay çözülür onda sıkıntı yok ama sonraki ingiltere deplasmanını düşünürsek, vay efendim zaten yeneriz zorlamayalım dersek işimiz zorlaşır.

    maç maç gitmek zorundayız. yıllardır anlamadığım şeylerden biri de sonraki maçı düşünüyoruz lafıdır. maç içinde nasıl becerebiliyorlar bunu anlamış değilim. 2023 yılındayız ve 3 günde bir maç kaldıramayacak durumda olan bir takım değiliz. bunu amatör küme takımları bahane edebilir ama galatasaray edemez.

    70. dakikada 3 farklı önde olup rölantiye almak başka, ilk düdükten itibaren yormamak başka. inşallah böyle bir şey olmaz. fenerbahçe, önündeki 4 maçı da alabileceği rakiplerle oynayacak. en zoru rize, onları da biliyoruz. bizim böyle bir lüksümüz yok.

    manchester maçında kaldı aklım, münih maçı ne olur diye düşündüm derken bir anda 8-9 puan geride kalmayalım.

    çıkın aslanlar gibi oynayın. sonra yeterince dinlenirsiniz zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın