• 53
    zor gececek maç. ankaragücü iyi takım, ali sowe ve morutan sıkıntı çıkarabilir. rodrigues'in eski formu yok ancak yine de yetenekli olduğunu hepimiz biliyoruz. geçen sezonki sampiyonluk maçında da bir ara beraberliği yakalamış, beraberlikten önce ve sonra da goller kacirmislardi. rakiplerinin yaptığı hatalari pozisyona ceviriyorlar ancak bitiricilik eksiklikleri mevcut. yine de dikkat etmezsek bir anda kendimizi geride bulabiliriz. akıllar united maçında olacak ve buna önlem almazsak united maçı öncesi kendimizi çok yormamiz ve olası bir puan kaybında ciddi moral kaybına uğramamız olası.

    rakibin kanattan gelişen hücumlarına dikkat edersek, hücuma çıkarken kaptiracagimiz topları da minimuma indirirsek sıkıntı yaşamadan maçı bitirebiliriz. eski oyuncumuzdan gol yeme geleneğini umarım bu maçta sürdürmeyiz çünkü kabak tadı verdi artık.

    kazasız belasız sakatlıksız bir maç diliyorum, aksini düşünmek bile istemiyorum, dengeli oyunla gölü erken bulursak sahamizda bekleyip kapacagimiz toplarla hem ankaragücünü eksik yakalama şansımız olur hem de farkı açabilirsek as oyuncularımızı dinlendirme şansımız olur.

    vurduğunuz gol olsun aslanlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın