resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6377
    forvet arkası pozisyonu kerem için yıldızlaşacağı ya da nefret edeceği bir pozisyon.

    burada iki senaryo var, birinci senaryo kerem'in mümkün olduğunca az topla buluştuğu ve buluştuğu pozisyonların ceza sahasına yakın olduğu senaryo. kerem'in topsuz oyunu çok iyi, hızlanması, çevikliği de keza öyle. bitiriciliğinin de kötü olduğunu söyleyemeyiz. topla, atak sonlandırmada buluştuğunda kerem bu özellikleri ile mükemmel bir futbolcu. zaten kerem'in yıldız futbolcu olma sebebi de bu özellikleri. özetle bu senaryoda kerem mümkün olduğunca topla az buluşuyor ve buluştuğu pozisyonlar da rakip ceza sahası çevresi.

    diğer senaryo ise klasik bir 10 numara gibi top dağıttığı, atak yönlendirdiği ya da orta saha civarlarında ya da 3. bölgede sırt dönük topla buluştuğu senaryo. kerem'in tekniği iyi değil, kısa pasları da öyle. bu senaryo maalesef kerem'in yeteneklerini hiç kullanmadığımız bir senaryo olur.

    toparlayacak olursak; zaha, hakim, tele, kerem d./ndombele isimleri kerem'in mümkün olduğunca az topla oynamasını sağlayacak isimler. yani takımda bu isimler varken kerem'i bir 10 numara gibi oynamasına gerek yok. icardi'ye yakın olacak. sol bek- sol stopler arasına koşu yapacak. defansta da mertens presi yapacak. bütün olayı bu.

    kerem ilk senaryoyu hayata geçirebilir mi? bence en iyisini yapar. zaten rakip sahaya yerleştiğimizde çoğunlukla bu bölgelerde geziyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın