• 36
    (bkz: 10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı/@loewenherz)

    yukaridaki baslikta edindigim tecrübeleri kaleme almistim.

    ayni sekilde bu maç için de kulübten mail vasitasi ile bilet talebinde bulundum ancak üzerinden 3 hafta geçtikten sonra hala yanit alamayinca arayip bilgi almak istedim.

    öncelikle telefondaki ablanin affina siginarak bazi bilgileri burada paylasmak istiyorum.

    ablaya olayi anlatinca, beyfendi her gün yüzlerce mail geliyor, hepsini cevaplandiracagimizi mi zannediyorsunuz dedi. ben de, yani, sonuçta isiniz ama tabii ki her maile de cevap verilmez dedim ama benim durumum farkli. geçen yil bu yola basvurdugumuz için, tekrar sizden bilet talebinden bulunuyorum dedim münih'deki maç için.

    abla da, bu sene hersey tepe taklak oldu. localar, mocalar, vipler hepsi satildi dedi. hanfendi dedim, ben depalasman bileti istiyorum, bana ne senin locandan (daha efendi dedim tabii ki).

    kiminle konustunuz geçen sene, kim size bu bilgiyi verdi dedi. ben de ne bileyim dedim mail yazismalari var, size attim dedim.

    o da bana yine mail atin, sansinizi deneyin, dedi. ablanin bir seyden haberi yok olamaz diye düsünüyorum ama burasi türkiye.

    birileri ya biletlere çöktü, el altindan satacaklar ya da bayern bize henüz bilet vermedi.

    kisacasi, geçen yil yasadigim olumlu tecrübeden sonra bu sene yapilan muameleden hiç memnun kalmadim. abla burayi okuyorsan bana 4 bilet ayarla.

    birazdan bayern'e mail atip bilgi edinmeye çalisacagim. bir gelisme olursa buraya editlerim.

    edit. ögle saatlerinde fc bayern münih'e (service@fcbayern.de) mail attim. adamlar yarim saat sonra geri dönüs yaptilar. el cevap: galatasaray ile iletisime geçiniz. deplasman biletler için yetkili onlar.

    tak aradim yine kulübü. dedim, böyle, böyle. beyfendi, mail attiysaniz (gskombine@galatasaray.org) size geri dönüs yaparlar sansiniz varsa. kura mi çekiceksiniz dedim. hayir, biletler nasil, ne sekilde dagitilacak bilmiyorum dedi. maç'tan 1 hafta önce biletler sahiplerine dagitilacakmis. simdilik susmayi tercih ediyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın