resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 236
    bir maçla kral edilmemesi gereken kalecidir. aynı o meşhur steau maçıyla aforoz edildiği gibi. bir kaleci için bir maça bakılarak yapılacak tek yorum "bu maç iyiydi" ya da "bu maç kötüydü" olabilir ancak.

    "iyi kaleci" ya da "kötü kaleci" yorumu ise 30 - 35 maç sonrası (evet lan bravo, bir sezon) yapılabilir. oynadığı maçlar baz alınır. ha bu adama o şansı vermen gerekir.

    25 nisan 2010 galatasaray bursaspor maçında iyi bir performans göstermiş ve fenerbahçe nin olası şampiyonluğunda önemli rol oynayan ikinci kalecimiz olmuştur. diğeri malum. ve hemen "süper kaleci" "dürüst kaleci" "vay teşvik almış" tarzı yorumlara başlandı hayretler içerisinde ben seyrederken.

    evet, harika bir maç çıkardı. ama şimdilik o kadar.

    bir de bahsettiğim yorumları yapanlar düşünebilse... neyi mi? ikinci yarının başlarında ivankov bir degaj yaptı, uzun bir degaj, top yerde bir kere sekip aykut'a kadar geldi, aykut'ta rahatça tutabileceği bu top için hazırlık yaparken, bir anda ayağı kaydı. allahtan top tıngır mıngır auta gitti.

    o topun kale hizasında olduğunu bir düşünün, kaleye girdiğini, aynı aykut için şu an neler söylenip neler yazılıyordu?...
App Store'dan indirin Google Play'den alın