resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 408
    twitter'daki güvenilir tüm kaynaklar, her ama herkesin transferinin bittiğini yazdığı futbolcu.

    belli ki galatasaray bu transferi gerçekten bitirdi ama taraftarın bu tepkisi yönetimin geri adım atmasını sağladı. ha galatasaray yönetimi bu oyuncuyu taraftara rağmen alamaz mıydı? alabilirdi. sonra taraftarın yoğun tepkisi ve huzursuzluğuyla karşılaşmaktansa taraftarla inatlaşmamayı tercih ettiler demek ki. bu, oyuncu tam satılacakken sarri'nin araya girip "durun satamazsınız" demesinden çok daha mantıklı da bir senaryo.

    bu oyuncu nezdinde asıl tartışılacak konu taraftarın araya girmesinin iyi olup olmadığıdır bana kalırsa. taraftar mı engel oldu'dan daha yararlı da bir tartışma.

    bana kalırsa bu da ikiye ayrılıyor. olumsuz tarafı, okan buruk'un muhtemelen istediği oyun planını biraz sekteye uğrattık. olumlu tarafı, 32 yaşında bir futbolcu yüksek bedelle transfer edilmeye kalkarsa taraftarın sesini çıkartır denilmiş oldu.

    bu harcama erden timur tarafından yapılıyorsa mutlaka artıları daha yüksek olacaktı ama yüksek harcamalı transferlerde çok çok daha hassas davranılması gerektiğine yönelik de bir taraftar tepkisi her koşulda iyi olmuştur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın