resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 973
    rashica transferinde kullandığı terör propagandası görüntülerini hala kulübün twitter sayfasında tutan şahıs.

    hadi görüntülerin kullanılmasında kasıt yok...
    ama sonra mesele ortaya çıktı mı çıktı.
    henüz devlet tarafından terörizm amaçlı faaliyet yürüttüğü anlaşılmamış fetullah gülen terör örgütünün sinsi sinsi propaganda yaptığı dönemde düzenlediği türkçe olimpiyatlarının görüntülerini sen alıp allayıp pullayarak bir futbolcunun transferinin açıklanması videosunda kullanmışsın.

    eh büyük kulüp olduğun iddiasındasın. epey de hatırı sayılır sayıda taraftarın var. bunların içinde genç dimağlar da mevcut.
    buraya bir takım kavramlar yazalım.
    gençlik ve spor bayramı.
    gençlik ve spor bakanlığı.
    gençlik ve spor il müdürlüğü...

    evet spor ve gençlik birbiriyle çok ilintili kavramlar. bu propaganda faaliyetinin görselleriyle beşiktaş'ı aşkla seven, henüz temyiz kudretine haiz olmayan bir gencin, sadece tek bir gencin aklına kötü düşünceler sokamaz mı beşiktaş? ya şu fetö neymiş diyip iyi niyetle başladığı araştırmaları neticesinde zamanında milyonlarca insanı kandırmış düşüncelere kanamaz mı? terör örgütleri hep bu şekilde düşürmüyor mu masum insanları ağına? terör örgütü için reklamın, propagandanın iyisi kötüsü var mı? dolaylı yoldan da olsa bu amaca hizmet edebilecek hareketler yapmaya değer mi?

    evet bu adamın beşiktaş'ı yönetiş tarzına bakınca nasıl bir zihniyete sahip olduğunu çok net görüyoruz.

    keza geçen sene tarihimizin en büyük deprem felaketini yaşamışken yaptıkları? ölü sayısı tespit edilemeyen bölgesel bir afetten bahsediyoruz. evrensel hukuk böyle durumlarda her zaman net istisnalar koymuştur. şimdi hal böyleyken puanım da puanım diye tutturan bir başkan bu ahmet nur çebi.

    zaten seçtiği teknik adam da kendisinin bir benzeri. puanım da puanım diye bi o kadar da teknik adamı ağladı zira.

    her şeyi geçtim muazzam bir basiretsizlik. türkiye'nin en az 1 bölgesini komple etkilemiş bir olayla ilgili inanılmaz açıklamalar. sonra önümüzdeki 40 sene içerisinde oradan bakalım nasıl bir taraftar oranı çıkaracaklar. işte bu adamlar türkiye'de yöneticilik yapıyorlar. bu ülkede liyakatin götüne koca bi sopa sokulmuş resmen.

    bakın şu an ortada doğal bir afet yok.
    büyük bir yıkım yok.
    sadece iş bilmez federasyonun ortaya attığı, kulüp başkanlarını sindirerek kabul ettirilmeye çalışılan ve futbol severlerin karşı olduğu abuk sabuk bir fikir var. fakat henüz 23/24 sezonunun 6. haftasında lige havlu atmış bir beşiktaş mevcut. işte bu ortamda geçen sene milyonları mağdur etmiş deprem felaketinde ligden çekilen takımlar sebebiyle mecburiyetten oluşan statü değişikliği sebebiyle bize haksızlık yapıldı yea diye defalarca açıklamalar yapan bu adam şu an tamamen keyfi şekilde sezonun statüsünün değişebileceğini söylüyor. çünkü tünelin ucunda ayrıcalık görüyor beyefendi. ama tünelde biraz daha ilerlerse aslında gördüğü şeyin bir ışık olmadığını, koca parlak bir nah olduğunu anlayacak.

    doğa çok acaip.
    insanda da omurga var,
    ilginç şekilde devede de,
    ama mesela deniz anasında omurga yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın