• 18
    baştan aşağıya yenilik yapılması gereklidir. takım sayısı 18'e indirilmelidir. lisans çıkartılan oyuncu sayısı 25'e indirilmelidir. 10 yabancı+1 mavi kart+ 9 tane 15-21 yaş arası türkiye'de yetişmiş oyuncu+ 5 tane 15-21 yaş arası kulübün altyapısından yetişmiş oyuncu olarak güncellenmelidir. yaz transfer dönemi 1 eylül'de kış transfer dönemi 1 şubatta sona ermelidir. kış transfer döneminde 25 kişilik kadrodan en fazla 5 değişiklik yapma sınırı getirilmelidir.

    zeminlerle alakalı her sezon başı tüm kulüplerin stadlarının, antrenman sahalarının zeminlerinden hem numune alınmalı hem de temsilciler denetlemeli. standartın altında olan stadlarda maç oynatılmamalı ve ağır para cezası kesilmelidir. bu parada bir fon oluşturularak altyapı için harcanmalıdır.

    bir kulüp bir sezonda en fazla 3 teknik adamla sözleşme imzalama zorunluluğu getirilmelidir.

    4 transfer dönemi üst üste zarar eden kulüplere 1 transfer dönemi transfer yasağı getirilmelidir.

    harcama limitleri düzenlenmelidir. la liga koca barcelona'ya messi için onay vermedi bizde her sezon 15-20 transfer yapıyor kulüpler daha birinin harcama limitlerine takıldığını görmedim.

    ztk formatı yeniden güncellenmelidir.

    maç sonunda teknik adam, oyuncu ve yöneticilerin hakem ve mhk hakkında konuşmaları sınırlandırılmalı ve para cezası verilmeli. 2 ve 3. kez tekrarda ceza arttılabilir.

    hakemlerin atletik performansları uefa standartlarına göre ölçülmelidir.

    tff 3. bir organizasyon düzenlemelidir. ztk'dan elenen takımlar için ve u19 liglerinde mücadele eden takımların yer aldığı organizasyon tertip edilmelidir.

    bir çırpıda aklıma gelenler ama bunu yapacak bir tff ülkemizde yok maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın