• 327
    bunu katarlıların istediğini ve dayattığını düşünüyorum. paranın sahibi onlar, bizi yönettiğini iddia edenlerin para dışında taptıkları bir şey olduğunu da düşünmüyorum. bir duruşları veya futbol hakkında vizyonları olduğunu da düşünmüyorum. katarlılar liginiz para etmiyor diyor ve federasyonu sıkıştırıyor. bence dursun özbek dahil hiçbiri masum değil bu konuda. en azından konunun dışında değiller. eğer araplar diretmeye devam ederse hepsi tek tek biat edecek bu konuda.

    --- alıntı ---

    "kaçak yayının önüne geçmek için herkes elinden geleni yapmalı. aksi durumda gidiş çok parlak değil. kaçak yayından dolayı naklen yayın gelirleri 500 milyon dolar'dan, 90 milyon dolar seviyesine düştü.

    naklen yayın kulüplerin en büyük geliri. bu seviyede bir düşüş ile kulüpler çok zor durumda. kamuoyuna ve kulüplere çok iş düşüyor. ortak bir çalışma yapmamız lazım. kulüpler çok daha zora düşecek. herkese çağrı yapıyorum.”

    dursun özbek

    --- alıntı ---

    sayın başkanın 3-4 gün önceki açıklaması burada. aynı federasyon başkanının açıklamaları gibi. futboldaki temel sorunun kaçak yayınlarmış gibi konuşması da beni işkillendiriyor. ben play-off sistemine karşı değilim bu arada. çok iyi kurgularsanız iskoçya ya da belçika sistemleri bile olur. ama türk tipi başkanlık gibi türk tipi play-off diye bir şey uydurmayacaksınız. hem 20 takım olsun, hem fazla maç, fazla canlı yayından para kazanayım. hem de play-off'larla bunu 3'e 4'e katlayayım. yok öyle bir dünya. en başta galatasaray'ın buna karşı çıkıyor olması lazım. play-off için her şeyi açıklayacaksınız. bütün kuralların ne olduğu ve bunların ne zaman yürürlüğe girdiği dahi çok önemli. efendim kulüplere sorduk, oldu bitti. hayır, bu yeterli değil. kulüplerin ekonomik bağımsızlığı yok. siz ne derseniz onu yapacaklar. o siz de haşmetmeap beinsports zaten. fenerbahçe istiyormuş, beşiktaş destekliyormuş falan hikaye. bu meseleyi eksik söylemek olur.

    galatasaray yönetiminden ricam eğer play-off için görüşecekseler dünyada denenmiş bir play-off yöntemini masaya sürsünler. madem kurtuluşumuz yok. play-off denen şey ucube bir şey olmasın bari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın