• 199
    (bkz: 25 nisan 2010 galatasaray bursaspor maci)

    anlam veremediğim bir takım şu anda. tüm sezon boyunca koştur, uğraş vs ama sami yen'de beraberliği korumaya çalış. kimse bana çok iyi oynadı, pozisyonları filan da var demesin. takımın ruhundan belli idi "yenileceğime berabere kalırım" mantığı. hadi galatasarayımıza zaten haftalardır tükenmiş halde, kaybedecek bir şeyi yokmuş gibi oynuyordu, ya bursa? galatasarayımız dün "bu maçı alırsam şampiyonlar ligine gidebilirim" hırsını gösterdi, ya bursa?

    he bursa şampiyonlar ligine gidecek evet. muhtemelen elemelerde kaynayıp gidecek, geçen seneki örneği için;(bkz: sivasspor)

    tarih şampiyonlar ligine katılanları değil, adam gibi ilerleyenleri yazar. bu yüzden galatasaray için cl'ye gitmek önemli idi, çünkü katılsa avrupa arenasında boy gösterebilecekti.

    ama tarih bir sezonun şampiyonunu her zaman yazar, hele hele normalde sıra ile şampiyon olanların dışında bir anadolu takımı ise.

    bursa şampiyonlar ligine gidebilir ama tarihin kendisini yazma fırsatını elleri ile kaçırdı. umarım bir mucize olur da şampiyon olurlar.

    antifenerli değilim, fener yenilsin de kim yenerse yensin mantığında da değilim. ama şampiyonluk sayımız eşit olan bu takımın bizi geçmesini izlemek istemiyorum, hele hele 4. yıldızı bizden önce takmalarını izlemeyi hiç mi hiç istemiyorum, aziz yıldırım'ın söz verdiği şampiyonluklar için izlediği rotayı bursaspor bozsun istiyorum, amen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın