resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7981
    26 eylül 2023 istanbulspor galatasaray maçında takımı set oyunu idmanı yapmıştır.

    farkettiyseniz eski sistemde direkt oyun ön plana çıkıyordu. bugünkü maçta takım topu kazandıktan sonra yerleşerek oynamaya çalıştı. atılan ara pasların çoğu asist bölgesineydi ve oraya atılan paslarla cutback ortası denendi.

    geçen seneki galatasaray daha çok direkt atakla gol aramaya çalışıyordu fakat bu sene değişen oyuncu profilleriyle birlikte hoca istanbulspor gibi maçlarda set oyunu oynayacağını gösterdi. set oyunun ilk alıştırması da bu maç oldu.

    şunu da belirmekte fayda var galatasarayın oturmuş oyunu direkt oyun diyenler olacaktır fakat bu sene direkt hücumla en az gol bulan takım(3) biziz. yani şu ufacık istatistik bile oyunun değişmeye başladığının göstergesi.

    yakın zamanda “tek oyun oynatıyor başka bildiği” yok diyenleri çok güzel susturacağına eminim.

    ayrıca istanbul maçından oyun olarak ne bekleniyordu ben anlamadım?

    kadronun yarısı statü gereği yok, haftada 3 maç yapıyorsun ve temponu ona göre ayarlayıp sakatlık vermemen gerek. galatasaray bugün kasmadan antrenman havasında aynı zamanda set oyunu idmanı yaparak 3 puanı aldı.

    bugün hocayı eleştiren, oyun kötü diyen ya oynanan oyunun farkında değildir saha içini yorumlayamıyordur ya da gizli gündemi vardır. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın