• 29
    tanımadığı insanların içtiği su kadar işediğini söyleyebilecek kadar iddia dolu yazar. ayrıca kendisi zizonkovac familyası ile ortak yürüyor sanırım. kendisi ile tartışmak , ona laf atıp polemik yaratmak gibi bir niyetim yoktu ve hala daha yok fakat bir şeyler söylemek isterim ;

    ilk olarak sayın yazar arkadaşım , "beton" hafızalı olmak ( zizonkovac deyimiyle ) hiç kötü bir şey değildir. zira "balık" hafızalı olmaktır bu ülke vatandaşı tarafından yapılan en büyük hata. misal bir yazar "bu gassaaray böyle gitmez" derken 4 hafta sonra "ohh ohh n'egzel koduk antebe" diyor ise ve ben o yazarı hatırlıyor isem bu beni mutlu eder. evet birileri saçpa sapan bir şeyler yazar daima -ki bu ak kara ayrımı için en iyi gaflet olur- fakat bu diğer yazarlar için "aferin" sebebi olamaz. her iyi yazan yazar , güzel tespitler yapıp güzel noktalar koyan yazar "ama bana çok yükleniyorsunuz" diye haykırırsa zaten bu iş hiç yürümez. burası demokratik bir yer ve "iyi - kötü" ayrımı rölatif. hele bir yazar çıkıp "ben doğruları yazıyorum" diye kendi kendini onure ederse bu komik olmaktan daha öte bir şey olamaz.

    son olarak sayın yazar arkadaşım ; selam olsun.

    hemen edit : kendisi tarafında yazılmış olan bütün ironik entryler kendisi hakkında yazmış olduğum ilk entry öncesi tarafımdan on numara olarak işaretlenmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın