• 27
    ben anlamıyorum gerçekten. fenerin fonladığı ve tek derdi fener lehine ve bizim aleyhimize manipülasyon yapmak olan bir oluşum var. yağız denen galatasaraya küfür eden biri var. bu sene bu algı operasyonu zirve yapmış durumda.

    sonra galatasaray taraftarı baskı yapıyor ve diyor ki burada çalışan galatasaraylılar fenere hizmet ediyor buradan ayrılın. profesyonel olmayıp gerçek galatasaraylı olanlar ayrılıyor. yenileri geliyor ama taraftar onlara da tepki gösteriyor ve orada işe başlayanlar bile ayrılıyor oradan.

    şimdi bu arkadaş da orada çalışmaya başlamış. doğal olarak onlara ne dediysek aynısını dememiz gerekiyor. yani biz profesyonelleri değil galatasaraylıları izleriz, onlara destek oluruz. kendisi de profesyonelce davrandığına göre bizden uzak olsun. en azından bizim ondan uzak olacağımız kesin.

    artık şunu anlaması gerekiyor bu yorumcuların. bu kanal fenerliler için bir bayrak, bir kale. o kadar yer varken oraya giden kişiyi anlamıyorum. resmen galatasaray düşmanlığı ile sembol olmuş bir yerde var olamazsın. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın