• 56
    boey-tete kanadının şov yapacağı maç olacaktır. nedenine gelirsek de;

    rakibin sol tarafı baya kötü. mesela sol beklerinde vefa adlı bir oyuncu oynuyor. asıl mevkisi orta saha olan bu oyuncu mücadele ediyor ama kapasitesi sınırlı olduğu için sadece mücadele etmekle kalıyor. arkasına inanılmaz derecede adam kaçırıyor ve karta da çok yatkın biri. tabi fatih tekke ayrıldıktan sonra orta saha orjinli oyuncuyu sol bekte oynatma fantezisi de rafa kalkmış olabilir ama dediğim gibi oynarsa orası resmen maden olur.
    sol stoperde simon deli oynuyordu ama bir önceki maçta sakatlandığı için forma giyemeyecek. bu yüzden stoperde mehmet-okan ikilisi oynayacak. bu ikili de yan toplardan gelen ortaları uzaklaştırmakta pek başarılı değiller. bol bol kademe hataları yaptıkları için bomboş kafa vurduruyorlar. bu anlamda eğer oynarsa icardi'nin kesin kafa golü var.
    en tehlikeli oyuncuları ise hiç kuşkusuz ethemi ve ndao'dur. aslında ndao tehlikeli değil ama işte hızlı bir oyuncu olduğu için zor anlar yaşatabilir. yoksa girdiği pozisyonların sonunu getiremeyen bir isimdir. bir tek ethemi sıkıntılı. şu ana kadar skora katkısı pek olmadı ama derine attığı paslar ve şut yeteneği bizi bir hayli zorlayabilir. bunun dışında forvetlerinde ise iş yoktur. stoperlerimiz nefes bile aldırmazlar.

    kısaca özetlersem,
    rakibin sol tarafı kötü olduğu için sacha-tete ikilisinin şov yapacağını; yine aynı şekilde rakibin defans tandemi de kafa toplarında sıkıntılı olduğu için, icardi'nin bu şekil en az 1 gol atacağını düşünüyorum. tabi bu yazdıklarım zemin, rüzgar gibi önemli faktörler gözetilmeden yazılmıştır. şimdi sert rüzgar eser veya berbat bir zeminde oynanır, işte o zaman sıkıntılar yaşanabilir. bu faktörlerin tehlike arz etmediği durumlarda ise handikaplı kazanacağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın