• 52
    rakibi asla küçümsemeden oynayıp galibiyet serimizi 5’e çıkarmamız gereken maç. rakiplerimizden biri adana deplasmanına giderken diğeri başakşehir’le oynuyor. puan kayıpları yaşayabilirler. geçen sezonun ilk yarısı istanbulspor’la oynadığımız maç haftası fb de bjk de puan kaybetmişti. bakarsınız benzer senaryo olur. şuradan alınacak 3 puanın değeri sandığımızdan büyük olabilir.

    maça gelirsek kritik oyuncularımızı rotasyonda kullanmamamız gerektiğini düşünüyorum. boey ve torreira sahada olmalılar. zaten maçın bazı bölümleri düşük viteste oynadığımız için aktif dinlenme yaparak oynamalarında bir sakınca yok. skoru bulunca kenara gelirler. istanbulspor takımında haddinden fazla geriden pasla çıkma eğilimi var. topu rakibe verip 11 kişi kapanan bir görüntüde değiller. bu yüzden ilk dakikalarda önde baskıyı yüksek tutup skoru almalıyız. bunun için mertens’in 11’de başlayacağını düşünüyorum. ziyech de maç ritmini bulmak için 11 başlarsa yadırgamam. ileride yine hareketli olmamız gereken bir maç. nelsson’un izinden dönüp dönmediğine göre kaan ilk 11 başlayabilir. naçizane beklediğim 11;

    muslera
    boey-kaan-abdülkerim-angelino
    demirbay-torreira
    tete-mertens(ziyech)-kerem
    icardi

    bu sezon takımın oturmamış haliyle ilk 5 maçta 11 gol bulduk. geçen sene bu rakam 4’tü. bu sayıyı arttırarak rakiplere korku verebileceğimiz bir maç. vurduğumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın