resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1108
    2023-2024 yaz transfer döneminde rakip yakanın en fazla canını sıkan futbolcu olmuştur. normalde çalım vs. işlerini çok anlamlı ve bu konuda çok fazla yazılıp çizilmesini doğru bulmam.
    fakat, fenerbahçe zaha'ya 2022-2023 sezonu bitmeden teklif götürdü. her hafta taraftarı zaha ile alakalı edit yaptı. hatta bazıları tadic geldiğinde acaba zaha gelmeyecek de tadic'i mi aldık diye üzülmeye başladı. her yorumcunun altına zaha'yı sordular.

    bütün bunlara ek olarak başta ahmet ercanlar13 olmak üzere sosyal medyada birleşmeye gittiler. aslında birleşme dedikleri şey de algı oluşturup pislik yapmak. yalan yanlış konuşup insanları etkilemek. sadece kendi takım taraftarını değil, rakiplerini de manipüle etmek. bunun gibi küçük insanların yapabileceği şeyler.

    peki bu küçükler en çok kime saldırır sizce? bingo. en çok üzüldüklerine. kronik- sorunlu- kavgacı- takım arkadaşlarını sevmiyor vs. vs. dedikodu oluşturacaklar, oluşturuyorlar.

    peki biz ne yapmalıyız. bunların yaptığının tam tersini. zaten kim olursa olsun, daha takıma hocaya ve ülkeye alışmadan yıkıcı eleştiri de bulunmamalıyız. zaha için ise yukarıda saydığım sebeplerden dolayı daha da dikkatli olmalıyız.

    her sene premier ligde 30 maça çıkan, en fazla dripling yapan oyuncuya kronik yaftasını yapıştırdılar. bizim taraftar bile buna inanır oldu. demek istediğim tam olarak bu. tabi her oyuncu gibi zaha da bugün sakatlanıp kariyeri bitebilir, bu ayrı. her oyuncuda var bu risk.

    bizler taraftar olarak ilerleyen zamanda tekniğe taktiğe hocaya uygunluğunu tartışırız, konuşuruz. eleştirilecekse de saha içinde bunu da yaparız ki yapmalıyız. affınıza sığınarak, düşüncelerinize ket vurmak istemeden şunu demek isterim ki, bunun yeri ve zamanı şimdi değil. lütfen ahmet ercanlar13 ve ekibinin çirkin oyunlarına gelmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın