resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2645
    hamileliginin 36. haftasinda esimin sagliginda bir sorun cikmis, dogumun sezeryanla yapilmasi gerekmis ve oglumun gelisimi tamamlansin diye 38. haftaya kadar beklemek gerekmisti. ne var ki bu surecte her gun ama her gun olu dogum riskiyle karsi karsiya kalmamak adina doktora gorunmemiz gerekmisti. anne baba olmayan bilemez belki ama anne karninda bile cocugunuzla cok ciddi bir bag olusuyor aranizda. o surecte nasil calistim, ne isler yaptim bilmiyorum ama patronum istedigim saatte istedigim yere gidip gelmeme izin vermisti sagolsun. boyle durumlarda insan ne yapacagini bilemiyor. ısyerinde normalde yapmadigi hatalari yaptigini bile hatirlamiyor.

    simdi cok sukur oglum saglikli, 8 yasinda. manchester macini stadyumda izleyebilmek icin gun sayiyor ama ben nelsson’u cok net anliyorum.

    gecen sene yapabildigi seyleri bu sene neden yapamadiginin bir karsiligi var artik bende. dilerim yine formamiz altinda basarili olur, bu sefer belki de onun degerli evladi formasiyla sampiyonluk kupasi icinde poz veren bir diger aslan olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın