resim
Çağdaş Atan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Başakşehir
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 409
    ibfk teknik direktörü. belki yeni gelmesinden ötürü diyecem ama büyük hocalar, takıma gelir gelmez ufak tefek dokunuşlarla topçuları yapacaklarına alıştırır. sinyor mancini'nin gelip ayağının tozuyla avrupa maçına çıktığında özellikle tandeme aldırdığı aksiyonları unutmam. kenarda kendisini ara ara kamerada görmek bile yoruyor gerçekten, sampaoli tarzı sağa sola hızlı yürüyüşler falan irrite ediyor doğrusu. onda işe yarar da, başkasında yemiyor be kardeşim.

    önemli bir şey söylemek istiyorum. dennis ve serdar beklerimiz konusunda o kadar aciz kaldılar ki, kanat değiştirdiler, o da işe yaramayınca ...

    300 spartalı'da diyor ya, kaslar işe yaramayınca sihre başvurdular falan diye, bu da tam o hesap. penaltı kovalarken aldatmadan sarı yediler. dennis'in hareketi, serdar'ın hayalet oluşu falan, uç tarafında piatek (piontek) yüksek topları sanchez'den alamayınca, ters köşe oldu. bize karşı ikinci maçta muhtemelen içeride oynayacak olsalarda, daha oturmuş bir "atan" takımı olup, aykut bey'in otobüs taktiklerinden esintilerinden görebiliriz diye düşünüyorum.

    ama bu adamı alt eden bir okan buruk'u "altın yıldızlı pekiyi" ile tebrik ediyorum gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın