resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2651
    dün akşam* yine eskiye gitti, yine bir kafa karışıklığı yaşadı ve yine çok kötü bir maç çıkardı maalesef. arada bir fabrika ayarlarına dönüyor sanki barış.

    tabii ki bahsettiğim şey rolünü ve takımdaki yerini unutup öyle sahaya çıkması. barış'ın belli meziyetleri var. bunlar çok kısıtlı ama asla verimsiz değil. sen gidip takımın yıldızı gibi davranamazsın. normal bir galatasaray takımında bile zaten yetenek anlamında tartışılacak bir adamsın ki mevcut kadro normal bir kadro da değil. sürekli ''bak şimdi nasıl koyuyorum 90'a'' diyerek 25 metreden şutlar çekemezsin. önünde icardi, sağında ziyech senden top beklerken bunu hiç yapamazsın. o topu sokmadığın her senaryoda taraftar küfür etmeye başlar o zaman. alakasız dar alanlara girip çıkmaya çalışamazsın. bunu yaptığın anda en çok kendine zarar veriyorsun.

    artık bunları tamamen oturtman lazım. okan hoca seni sahaya attığı zaman ''acaba barış bugün ne oynayacak?'' dememeli. herkes seni faydalı bir futbolcu olarak kabulleniyor, bağrına basıyor gidip saçma sapan bir maç çıkartıp ''bunun ne işi var bu takımda?'' dedirtiyorsun. sen bir yardımcı oyuncusun, başrol olmaya çalışma. oyunun akışı içinde sana o rol düşebilir, okan hoca seni bu anlamda geçen yıl çok parlattı zaten. sen gidip o role girmeye çalışma artık. onu yaptığın anda oyun zekandan pas kalitene, şut tercihlerinden dar alan becerilerine kadar her şeyin sorgulanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın