resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2638
    bu yıla iyi başlamadığını biliyoruz. galiba kız arkadaşının doğum süreci için ülkesinde. belki de sancılı bir dönem geçirdiği için tam olarak futbola odaklanamadı veya kulübün istediği bir teklif gelmediği için ayrılışına onay verilmediği için tadı yok. sebebini bilmiyoruz. ancak lütfen sanchez'in ilk maçtaki iyi performansıyla beraber elimizdeki değeri boklamaktan vazgeçin.

    sene başında 25 aşağısına satılamaz derken şimdi ıskartaya çıkartıldı camia tarafından. oyuncumuzu değersizleştirmek huyundan vazgeçelim. fener'i geçtim, iyice trabzon taraftarına döndük. ilk fırsatta asıp kesiyoruz.

    uzun maratonda her oyuncumuza ihtiyacımız olacak. geçen yıl şampiyon olurken, önceki yıl avrupa ligi'nde az sayıda gol yiyip grup liderliğini yakalarken bu çocuk formamızı giyiyordu. geçen yıl çizgiden çıkardığı topta kahraman ilan edilen victor, şimdi istenmeyen adam oluyor. en azından formamızı giydiği sürece en yüksek bonservis geliri kazanabileceğimiz isimlerden birine karşı ağız ishali olmaktan vazgeçin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın