resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 379
    kendi ile ilgili iki konu var ki kimse nasıl eleştirmiyor anlamıyorum. kendisi bu iki nedenden dolayı takımda büyük sorunlar yaratabilir.
    şimdi öncelikle bir kas nasıl çalışınca gelişiyor, bir ağaç nasıl sulandıkça büyüyorsa bir yetenek de sık sık uygulandıkça gelişir. bildiğiniz gibi muslera her maç orta metrajlı en az 10 civarında pas atıyor. aşağı yukarı başarı ortalaması da %70. davinson dün en az 6-7 pozisyonda muslera boşken rakibi ekarte edip topu ön alana gönderdi. bu durumda muslera nasıl riskli anlarda topu alıp orta metraj top çalışacak? kendisi ön alana doğru temiz temiz top atarsa muslera'nın pas yetenekleri körelir.

    ikincisi ise günümüz toplumunda sağlıklı bir şekilde adrenalin pompalamak ülkemiz vatandaşları için çok zor. luna parkta bir alete 1 kez binmek 100 lira. atıcılık sporu çok pahalı, yamaç paraşütü ve rafting de çok pahalı. ben bir taraftar olarak adrenalin ihtiyacımı muslera baskı altında ayağa pas atarken karşılıyorum. bu durumda muslera sık sık bu paslardan atmadı diye ben hafta sonları yamaç paraşütü yapmak zorunda mıyım? mümkünse bir an evvel muslera ile iyi anlasip pas baglantilari kuracak tercihen kuzey afrikalı bir stoper transferi istiyorum. erden timur duy sesimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın