resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 339
    premier ligden gelen adamın hali başka...

    nelsson abdulkerim çok iyi anlaşıyormuş falan filan. adam ilk maçında hem de abdul ile değil yedek stoper-defansif orta saha kaan ile oynadı. hızlı, iyi zıplıyor. rakip geldiğinde geri geri kaçmıyor danimarkalı gibi. hamleleri iyi. defansif aksiyonları için tabiki birkaç maç daha görmek lazım.

    nelsson gibi aldığı topların yarısını kaleciye yarısını yanındaki stopere oynamıyor. ileri oynadığı bazı toplar iki saniye sonra icardi'ye geldi. işte gerçek stoper. zaten boey ile oynuyor. boey çok iyi pozisyon alan, çok iyi kademeye giren bir adam. onunla beraber sağ stoper oynamak çok kolay. rakibin her atağında geri geri kaçan, topu ayağına her aldığında kaleciye ve geriye dönen ağır ve dünyada sadece galatasaray taraftarının çok beğendiği nelsson'dan sonra gerçek bir defans oyuncusu izledik. hem de yanındaki oyuncuyla uyumun çok önemli olduğu bir bölgede ilk defa oynadığı bir adamla oynadı ki kaan çoğu pozisyonda kendisini defansta tek stoper bırakmıştı.

    bu arada çok iyi zıplıyor ve çok iyi de kafa vuruyor. kalan maçlarda oynarsa kesinlikle 2-3 kafa golü de atar. bu da nelsson'un 2.5 senede atamadığı gol sayısı kadar.

    nelsson 25 milyon ise ki piyasada 15 etmiyor. abdulkerim yaşına rağmen 30 eder. bu arkadaş zaten 40 milyonluk bir adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın