• 746
    bittikten sonra mantık dışı bircok olayin yasandigi mac.

    bi kere ben rakip bir takimin, ki buna fbjk bile dahil, hic bu kadar adice soylemlerini hatirlamiyorum. yani biz ne derbiler ne avrupa maclari yasadik. leeds ayri, roma maclarimiz ayri, teror bahaneli juve maclari ayri, 3-3'luk 0-0'lık manu maclari ayri, hatirlamasam da neuchatel maclari ayri... yani daha buyuk abilerim bilgilendirsin, ben hic bir rakibimizin bircok oyuncusunun bu kadar alcaltici yorumlarini gormemistim. bir iki tane dengesiz cikar her zaman ama kopenhag'da farkli bir sey var.

    ıkincisi bilet fiyatlari ile beraber mactaki atmosferin elestirilmesi. anlamiyorum ne yapmali taraftar? gecen gurrpegi abimiz guzel bir entry yazmisti bununla ilgili, tekrar etmek istemiyorum. 16 yasimda gittim ilk macima 20 yil gecmis, neyi eksik yapiyor stada gelenler, elestiren arkadaslar bi zahmet gelsinler maca da biraz da onlarin atmosferini gorelim.

    ucuncusu kendi futbolcusunun isliklanmasi durumu. bu cok oznel bir durum. tribundeki bi arkadas, "isliklarim kardesim, adam gibi oynasin, gotu kalkmasin, elestirmeye hakkim yok mu, tepkimi gosteremez miyim" diyodu mactan sonra. kendince haklidir belki, ben katilmiyorum. ama bu arkadas gibi dusunen uc bes bin kisi mutlaka cikar 50bin kisinin icinde.
    ama ben kerem'e inanilmaz saygi duyuyorum. fakat ozellikle duran top konusunda her topa atlamasina cok kiziyorum, trip atmasi fakan zaten ayri. ama isliklamam. eger isliklamam gereken yeregeldiyse kerem, oynattigi icin okan'i isliklarim yine de.

    dorduncusu, karamsarlik. daha ilk macimizdi ve ilk maclar her zaman zordur. ustelik takimin 3-4 yildizi henuz hazir degil. ki takimin geneli de form tutmus degil. eger 1 ay sonra bu takim hala ayni yerdeyse tabi ki elestirilir ama yine karamsar olunmasi yanlis olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın