resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7897
    lige kötü başlamış hali namağlup şekildedir. ligde puan kaybı yaptığı tek maç kayserispor deplasmanıdır -ki kayserispor deplasmanı bizim için her zaman çetin geçer. orda dahi oyun olarak umutlarımızı sürdürmüştür çünkü %61 topa sahip olmuş, 17 şut çektirmiş, %82 isabetli pas yüzdesi ile oynatmıştır takımımızı. ancak hem ligin ilk maçı olması sebebiyle hemde bizim için çetin geçen bir deplasmana denk düşmemiz sebebiyle beraberlik kaçınılmaz olmuştur.

    her şey bu kadar olumlu giderken şimdiden şampiyonluktan umudunu kesenleri görmek üzücü oluyor. okan buruk'u artık az çok tanıyoruz genelde lige kötü başlar ve bir anda şampiyon yapar veya şampiyonluğa oynatır takımını. baktığımızda genelin dışına çıktı ve lige iyi başladı. ileri zamanlarda iyi başladığı ligde bir seviye daha atlayarak durdurulması imkansız bir takım yaratacaktır.

    şimdiye kadar sadece bir zayıf noktamız göze çok battı, o da defansif açık vermemiz. bunun sebebini az çok tahmin ediyoruz diye tahmin ediyorum onun için üstünde fazla durmayacağım. güçlü yanlarımız ise çok fazla. şimdiye kadar hava topu mücadelelerinde çok başarılıydık bence. bitiricilikte fena değiliz, set oyununu iyi oynuyoruz ve kanatlarımızı iyi kullanıyoruz. her şey daha güzel olacaktır. bu sadece başlangıç. güvenin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın